Poslední procvičování práce psů a vánoční setkání

Vydáno: 18.11.2019 • Autor:

Milí přátelé,

abyste si mohli konec roku pěkně zorganizovat a neminuli, co je důležité ;), zde jsou termíny poslední klubovny s procvičováním práce psů a vánočního setkání:
procvičování práce psů se sejdeme v pátek 29. 11. 2019 v 9:30 v kavárně Práh (Ve Vaňkovce 1). Procvičíme si zejména pohyb proudícími davy vánočních nakupujících, kolem všudypřítomných blikajících ozdob, ale také orientaci v okolí nákupní galerie, eskalátory a travelátory apod. Myslím, že bude co trénovat, ale jestli máte speciální potřeby, domluvit se můžete přímo se cvičiteli.
Zájemci, hlaste se prosím nejpozději do středy 27. 11. 2019 Lence P. na e-mail: klubovna@vycvikvodicichpsu.cz.

Vánoční setkání a rozloučení s uplynulým rokem jsme naplánovali na pátek 13. 12. 2019. Třináctky se nebojte, uděláme si z ní šťastné číslo ;). Sejdeme se jako obvykle v 9:30. Uvítáme i nejrůznější ochutnávky z vaší vánoční kuchyně, ale zároveň i dobré nápady ke společnému programu, hudební nástroje, naladěné hlasivky, vtipné vánoční historky a případné další společenské hry ;). Tipy posílejte na můj e-mail a zároveň se prosím i hlaste. Na vánoční setkání je třeba se nahlásit nejpozději do pondělí 9. 12. 2019.  

Ještě bych ráda pro některé (obzvláště nové) vysvětlila proč je nutné dodržovat některá pravidla při hlášení na akce: Je nutné se hlásit do stanoveného termínu, protože při procvičování práce vodicích psů je třeba zvážit kolik cvičitelů uvolníme na práci s klienty a případně odvolat psy z výcviku. Vzhledem k tomu, že často probíhá procvičování v nějaké kavárně ve městě, je třeba zarezervovat s předstihem přesný počet míst. Při zájmových klubovnách je zase nutné znát počet účastníků, abychom informovali přednášející nebo organizátory exkurzí. Potřebujeme zvážit, jestli má smysl akci dělat, příp. při větším zájmu zajistit větší prostory.
Je nutné se hlásit výhradně mě, protože akce organizuju, a vaše přihlášení jinému kolegovi by mohlo zcela neúmyslně upadnout v zapomnění. Proto je pro mě také výhodnější, když se hlásíte e-mailem. Dotazy a upřesnění samozřejmě může proběhnout osobně či telefonicky.

Děkuju všem za pochopení a těším se na vás ať už při procvičování v café Práh nebo na vánočním mecheche ;).
Lenka

Fandíte nám? Podpořte nás na GIVT.cz!

Veřejná sbírka

Pro příspěvky do veřejné sbírky je možné využít platbu prostřednictvím QR kódu zde:

QR kód