Odpolední klubovna s PhDr. Alenou Plškovou

Vydáno: 1.11.2019 • Autor:

Milí přátelé

po malém průzkumu vašich názorů jsme se rozhodli udělat jednu pokusnou klubovnu v odpoledních hodinách, aby mohli přijít i pracující. Možná to nebude vyhovovat všem, ale za pokus to stojí :-).
Pozvali jsme vzácnou návštěvu – PhDr. Alenu Plškovou z Probační a mediační služby. Paní Plšková má velmi bohatou zkušenost a praxi z kriminální služby jako policistka, která řešila případy týkající se dětských obětí a dětských delikventů. Je například autorkou loutek Jája a Pája, které se používají při policejním výslechu dětí a snižují tak jejich trauma. V současné době se pohybuje v oblasti restorativní justice. Zároveň přednáší na velmi aktuální témata, např. o fenoménu nových závislostí. S námi spolupracovala na projektu Tlapka v dlani a velmi významně se podílela na jeho realizaci.
Budete mít možnost ptát se na cokoli, co vás zajímá z této široké problematiky, paní Plšková má hodně zkušeností a zná do hloubky prostředí, ve kterém se dlouhá léta pohybuje. Bude-li beseda zajímavá, můžeme uspořádat i další setkání zaměřené více specificky.

Sejdeme se v ÚTERÝ 12. listopadu 2019 v 17 hodin v klubovně v Pisárkách. 
Zájemci, hlaste se prosím nejpozději do neděle 10. 11. 2019 na e-mail: klubovna@vycvikvodicichpsu.cz.

Předesílám zároveň termín vánočního setkání klientů v pátek 13. 12. 2019 od 9:30. 

Těším se!
Lenka

Fandíte nám? Podpořte nás na GIVT.cz!

Veřejná sbírka

Pro příspěvky do veřejné sbírky je možné využít platbu prostřednictvím QR kódu zde:

QR kód