Klubovna: Tierra Verde aneb Jak žít ekologicky

Vydáno: 22.2.2019 • Autor:

Milí přátelé,

taky máte někdy pocit, že plastové obaly ve vaší domácnosti narůstají geometrickou řadou a z čistících prostředků se silně účinným, nicméně chemicky agresivním účinkem se vám už dělají pupínky? Zajímá vás, jaká je alternativa a jak se dá minimalizovat množství plastů a udělat z vaší domácnosti netoxickou?
V pátek 1. března 2019 budete mít šanci rozšířit si obzory o možnostech jak žít zodpovědněji k sobě i ke světu, ve kterém žijeme a budeme v něm chtít my i naše děti nadále žít.
Přivítáme mezi sebou pracovníky společnosti Tierra Verde, s.r.o.  Jejím cílem je (znovu)objevovat, vyvíjet, vyrábět a nabízet výrobky denní potřeby s co nejmenším negativním dopadem na zdraví a životní prostředí a zároveň s co nejlepším vlivem na člověka, společnost a Planetu. Byla založena v roce 2008 a je československou společností bez zahraniční účasti.

Myslím, že jde o velmi aktuální a důležité téma. Pojďme se o něm dozvědět víc. Pojďme diskutovat o tom, jestli v ekologicky zodpovědném chování může bránit zrakový handicap, a pokud ano, zkusme společně tyto bariéry zbořit.

Zveme zájemce k nám do klubovny v Pisárkách v pátek 1. března v 9:30. Hlaste se prosím nejpozději do středy 27. února 2019 na e-mail klubovna@vycvikvodicichpsu.cz.

Těšíme se na zajímavé informace i diskusi
Lenka

Fandíte nám? Podpořte nás na GIVT.cz!

Veřejná sbírka

Pro příspěvky do veřejné sbírky je možné využít platbu prostřednictvím QR kódu zde:

QR kód