Klubová setkání v březnu – procvičování i návštěva z ostravské věznice

Vydáno: 2.3.2018 • Autor:

Milí přátelé,

v březnu opět nenecháme vaše psy lenivět a nabídneme vám možnost procvičit si práci s nimi. Zároveň nás na konci měsíce čeká speciální milá návštěva z Ostravy. Hlásit se můžete už teď na obě akce. Takže:
V pátek 9. 3. 2018 se sejdeme v 9:30 u nás v klubovně na procvičování práce s vodicími psy. Hlaste se prosím nejpozději do středy 7. 3.
V pátek 23. 3. 2018 přijede pan ředitel Vazební věznice v Ostravě plk. Mgr. Roman Záhorský se svou tiskovou mluvčí Bc. Marií Bílkovou. Navázali jsme nedávno spolupráci na projektu zásad bezpečnostních prohlídek u nevidomých osob. Teď přijedou oni za námi, a seznámí nás s provozem Vazební věznice, podstatou vězeňské služby, s podmínkami pro výkon trestu odnětí svobody a výkonu vazby a také s průběhem bezpečnostních prohlídek. Bude i příležitost k diskusi. Je to vzácná návštěva, tak věřím, že bude hodně zájemců. Pokud by nebylo, akci bychom museli zrušit, aby nejezdili zbytečně. Proto se prosím hlaste co nejdříve, nejpozději však do pondělí 19. 3.  Potřebuji včas upřesnit počet účastníků, abych informovala pana ředitele.

Na obě akce se hlaste Lence e-mailem na klubovna@vycvikvodicichpsu.cz.

Těším se na setkání!
Lenka

Fandíte nám? Podpořte nás na GIVT.cz!

Veřejná sbírka

Pro příspěvky do veřejné sbírky je možné využít platbu prostřednictvím QR kódu zde:

QR kód