Oáza uprostřed Hodonína

Vydáno: 10.8.2017 • Autor:

Mnohokrát děkujeme, že jste nám umožnili týdenní procvičování našeho vodicího psa Majkýho. Taktéž jsme se mohli setkat s lidmi, kteří mají podobný osud, a díky zrakovému postižení nemají život zrovna jednoduchý. Tento pobyt je pro ně a jejich vidící průvodce velmi milým setkáním a pohlazením na duši. Děkujeme také Nadaci ČEZ, díky které pro nás cena pobytu byla více než příznivá. Přejeme vám všem spoustu sil a energie!
Manželé Helena a Marián Lisí s vodícím psem Majkým z Litomyšle

Chtěla bych vám všem poděkovat za super pobyt v Hodoníně. Jsem moc ráda,že jsem našla tak obětavé lidičky, kteří nám prakticky nevidomým vychovají a vycvičí pejsky tak, aby jsme byli soběstačnější v běžném životě. A pak se ještě můžeme setkávat na pobytech, vyměnit si zkušenosti, poznat nové přátele, a posunout se zase někam dál. Organizace pobytu byla dokonalá, a příprava jistě náročná. Za finanční podporu patří velký dík Nadaci ČEZ. S pozdravem a na brzké setkání se těší Renata a pudlice Čabinka s rodinou.

Pobyt se opět vydařil. Dopoledne se procvičovalo s pejskama, odpoledne byl vždy připraven zajímavý program, a nesmim zapomenout ani na večerní grilování.
Na této rekondici jsem byla už po deváté a tak se vždy moc těšim na naše kamarády a přátelé, se kterými se třeba celý rok nesetkáme.
Poděkování patří manželům Dvořákovým a všem cvičitelům.
Letos speciálně děkujeme Nadaci ČEZ a Lence za zajištění finančního daru. Díky jejímu velkému úsilí jsme platili opravdu zanedbatelnou částku z ceny pobytu.
Děkujeme! Petra Limberková s Roxy a s rodinou

Fandíte nám? Podpořte nás na GIVT.cz!

Veřejná sbírka

Pro příspěvky do veřejné sbírky je možné využít platbu prostřednictvím QR kódu zde:

QR kód