Naše motto:

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.
Antoine de Saint-Exupéry

Nacházíte se: Domů > Kontakt > Fórum > téma "Laďka Dvořáková v rozhlase"

téma "Laďka Dvořáková v rozhlase"

Téma založeno: 24.6.2010 11:10, Zdeněk Hluší

Zobrazena strana 1 z 1:

•  
  • 1 (24.6.2010 – 25.6.2010)
  •  

24.6.2010

1. Celý pořad s Laďkou Dvořákovou

19:53, Zdeněk Hluší

Zdravím,

tak se mi nějak podařilo nahrát z reprízy pořadu ten chybějící začátek. Omlouvám se za špatný střih, ale vypadlo tam jedno slůvko "že".

Stahovat můžete tady:

(odkaz odstraněn) - Jednáme s Českým rozhlasem o oficiálním uveřejnění rozhovoru.

Prosíme o nezveřejňování odkazů ve fóru na díla, která jsou autorsky chráněna. Děkujeme.

25.6.2010

2. Re: Celý pořad s Laďkou Dvořákovou [1]

15:05, Market

Zdravím Zdeňku, tak tedy na vysvětlenou všem. Povídání v rozhlase bylo domluveno na poslední chvíli, prakticky ten den ráno, předpokládám, že Laďka se chtěla dobře připravit a měla dost jiné práce než to dávat na fórum na web nebo volat administrátorům. Věřte, že pokud víme vše dopředu VŽDY to najdete v sekci akce v daném měsíci. K samotnému pořadu a přidání do novinek, je naprostou samozřejmostí že po neděli to tam přibude a stáhnuté z jiného formátu, tento nám bohužel nepřijde jako bezpečný. Jinak ano souhlasím, že pro nevidomé mají jistě tyto věci větší hodnotu než samotné foto nicméně je nutné si uvědomit, že web je celkovým obrázkem školy jako takové pro veřejnost. Slouží k celkové osvěte , informovanosti o zajímavostech ale i pro pečovatele, nevidomé, přátele a sponzory školy. Věřím, že snad všichni ocení, že sepoctivě a s největší mírou odpovědnosti snažíme všechny informovat o všem co se kolem školy a sdružení děje. V případě dotazů a připomínek určitě pište. Doufám, že jsem vše dostatečně vysvětlila a budete se těšit na zvukový příspěvek v novinkách. Jakož i na fotky z dnešní klubovny, nebo zítřejšího posezení.

Pěkný pátek a všem příjemný víkend.

Markéta

Zadejte prosím všechny údaje:

– Napište první dvě písmena ze sousloví vodicí pes.

Tip: Chcete-li uvést na sebe kontakt, můžete do pole autor za dvojtečku vepsat e-mailovou adresu či adresu vaší domovské stránky: Např.:
Jméno Příjmení: moje.jmeno@nekde.cz
Jméno Příjmení: http://www.mojestranka.cz/